28/1/15

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Αγαπητοί φίλοι,

Το Ίδρυμά μας κάθε χρόνο, και για ένα μήνα, παρέχει τη δυνατότητα στους βιβλιόφιλους να αγοράζουν σε ειδικές τιμές από τα βιβλιοπωλεία μας τις εκδόσεις μας, καθώς και τις εκδόσεις ορισμένων άλλων αξιόλογων ιδρυμάτων και οργανισμών. Φέτος, η περίοδος των προσφορών του Ιδρύματός μας αρχίζει την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου και διαρκεί μέχρι το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015.

Στο βιβλιοπωλείο μας (Τσιμισκή 11) θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις:

● Μεγάλες προσφορές στις εκδόσεις του ΜΙΕΤ, του Ιστορικού Αρχείου της ΕΤΕ, του Ελληνικού Λογοτεχνικού και Ιστορικού Αρχείου (ΕΛΙΑ) του ΜΙΕΤ, που φτάνουν στο 50%,

καθώς και για τις

● Ειδικές τιμές, που φτάνουν στο 40%, στις εκδόσεις άλλων αξιόλογων ιδρυμάτων και οργανισμών που συμμετέχουν στον μήνα προσφορών του Ιδρύματός μας. 


Αν, πριν μας επισκεφθείτε, επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας μας στο 2310 288 036 ή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση bookstore-thessaloniki@miet.gr.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Διευκρινιστικά, σας αναφέρουμε ότι στο βιβλιοπωλείο του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος μας στη Θεσσαλονίκη, βίλα Καπαντζή (Βασιλίσσης Όλγας 108) μπορείτε να βρείτε μόνο τις εκδόσεις του ΜΙΕΤ, του Ιστορικού Αρχείου της ΕΤΕ, και του Ελληνικού Λογοτεχνικού και Ιστορικού Αρχείου (ΕΛΙΑ) του ΜΙΕΤ.


Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: