20/2/13

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

 Παράταση προσφορών 
στα βιβλιοπωλεία του ΜΙΕΤ 
έως το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013


Reading girl, 1828
Gustav Adolph Henning

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως γνωρίζετε, το Ίδρυμά μας κάθε χρόνο, και για ένα μήνα, παρέχει τη δυνατότητα στους βιβλιόφιλους να αγοράζουν σε ειδικές τιμές από τα βιβλιοπωλεία μας τις εκδόσεις μας, καθώς και τις εκδόσεις ορισμένων άλλων αξιόλογων ιδρυμάτων και οργανισμών. Ως μήνας αυτών των παρεχόμενων ειδικών τιμών καθιερώθηκε να είναι ο Φεβρουάριος. Φέτος, η περίοδος των προσφορών ανοίγει την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου και παρατείνεται έως το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013. 

Οι βιβλιόφιλοι και όλοι οι φιλομαθείς αναγνώστες μπορούν να αποκτήσουν σε προσιτές τιμές τα βιβλία που προτιμούν από μια μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων και μεταφρασμένων μελετών, οι οποίες καλύπτουν θεματικά ολόκληρο σχεδόν το φάσμα των επιστημών του ανθρώπου (ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία· κλασική, βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κλπ).


Στο βιβλιοπωλείο μας (Τσιμισκή 11) θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις:

● Μεγάλες προσφορές στις εκδόσεις του ΜΙΕΤ, του Ιστορικού Αρχείου της ΕΤΕ, του Ελληνικού Λογοτεχνικού και Ιστορικού Αρχείου (ΕΛΙΑ) του ΜΙΕΤ, που φτάνουν στο 50%, 

καθώς και για τις

Ειδικές τιμές, που φτάνουν στο 40%, στις εκδόσεις άλλων αξιόλογων ιδρυμάτων και οργανισμών που συμμετέχουν στον μήνα προσφορών του Ιδρύματός μας. Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα παραπάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2310 288 036 ή και να μας στείλετε e-mail. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Διευκρινιστικά σας αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το Νόμο 2557/1997 περί ενιαίας τιμής βιβλίου, εξαιρούνται των προσφορών εκδόσεις και επανεκδόσεις της τελευταίας διετίας, και ότι στο βιβλιοπωλείο του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος μας στη Θεσσαλονίκη, βίλα Καπαντζή (Βασιλίσσης Όλγας 108) βρίσκετε μόνο τις εκδόσεις του ΜΙΕΤ, του Ιστορικού Αρχείου της ΕΤΕ, και του Ελληνικού Λογοτεχνικού και Ιστορικού Αρχείου (ΕΛΙΑ) του ΜΙΕΤ.


Τα βιβλιοπωλεία του ΜΙΕΤ:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
●Τσιμισκή 11, τηλ. 231 288036
●Βασιλίσσης Όλγας 108, τηλ. 2310 295149

Δεν υπάρχουν σχόλια: